Καπραβέλος:Δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό

 


Για  εφιαλτική εικόνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου έκανε λόγο ο διευθυντής της Β ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη ,Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

H πανδημία  όπως είπε δεν λέει να κοπάσει και φαίνεται ότι έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις  και η πίεση στο σύστημα υγείας είναι αφόρητη .Η κάλυψη   των κλινών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει φτάσει στο 95% και δεν υπάρχει η δυνατότητα για νοσηλεία άλλων ασθενών .

"Υπάρχει μια   αρρυθμία στο σύστημα υγείας και  πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ όψιν τους όλοι στους σχεδιασμούς που κάνουν και στον οδικό χάρτη χαλάρωσης των μέτρων.Δεν τελειώσαμε με την πανδημία δυστυχώς ."ανέφερε.

Ο έλεγχος δυστυχώς χάθηκε για δεύτερη φορά τόνισε ο κ.Καπραβέλος   σημειώνοντας πως στην παρούσα φάση ο οποιοσδήποτε εκτροχιασμός θα δημιουργήσει πλέον εθνική κρίση .

Τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται με προσεκτικό τρόπο και όχι όλα μαζί .

Αναφερόμενος στην περιβόητη έξοδο του Πάσχα ο γιατρός είπε:

"To Πάσχα στο χωριό δεν το συζητάω καν αυτή τη στιγμή με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα.Είναι τέτοια η μόλυνση που υπάρχει που η μετακίνηση από τη μια περιοχή στην άλλη μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη που θα τη θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]