ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ


Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ &Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου-Ιονίων Νήσων:


Η ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε (εκτελέστηκε) εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του προκαλεί ερωτηματικά και έντονους προβληματισμούς καθώς ανασύρει μνήμες του παρελθόντος . 

Ως δημοσιογράφος, άσκησε έντονη κριτική σε όποιον στεκόταν εμπόδιο στην ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αφιερώνοντας πολύ χρόνο από τη δημοσιογραφική του δουλειά στην ανάδειξη των προβλημάτων του Πολιτικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ.

Μπορεί η δεινότητα του λόγου και της γραφής του να ήταν αυταπόδεικτη, όμως ο Γιώργος, εκτός από άξιος επαγγελματίας, ήταν κάτι παραπάνω για όλους εμάς, που είτε συνεργαστήκαμε μαζί του είτε τον γνωρίσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, ο οποίος ανταποκρίθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο κάλεσμα του  Συλλόγου μας.

Σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία έχασε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της και το  Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ., έναν φίλο κι αρωγό.

Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα εντοπίσουν τους υπαίτιους της εν  ψυχρώ δολοφονίας και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη ψυχής στους οικείους του.

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο!


Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                                ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]