ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ:Βίντεο με τις κινήσεις των δραστών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ Αύριο η κηδεία του δημοσιογράφου

 


Οπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Αlpha οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας   σπιτιού 300 περίπου μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκε  χθες το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Aπό τις κινήσεις τους φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου ενώ  οι πρώτες σφαίρες ρίχνονται εν κινήσει .

Αυτόπτης  μάρτυρας είπε πως  άκουσε έναν ήχο που έμοιαζε με κρότο από εξάτμιση   και είδε   έναν άνδρα με χακί στρατιωτικό τζάκετ  να  πυροβολεί τον δημοσιογράφο που   ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε ο δημοτικός υπάλληλος που έπαθε σοκ όταν είδε τον δολοφόνο  να πυροβολεί εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Και ο οδηγός και ο  συνοδηγός είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και όλα έγιναν σε 15- 20 δευτερόλεπτα.

Οι δολοφόνοι" γάζωσαν" το θύμα τους πυροβολώντας το  ακόμα και στο κεφάλι .Αυτό ενισχύει τις εκτιμήσεις των αστυνομικών ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου ,σενάριο που ενισχύεται και από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που δείχνουν ότι το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι ήταν καθαρό .

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε 10 σφαίρες    Οι επαγγελματίες εκτελεστές  πιθανότατα  να ήρθαν από το εξωτερικό .
"Είχαν στήσει την ενέδρα 300 μέτρα μακριά Οταν ειδοποιήθηκαν ότι ο Γιώργος ο Καραϊβάζ φτάνει να σταθμεύσει το αυτοκίνητο άρχισαν να κινούνται .Εν κινήσει άρχισε να ρίχνει τους πρώτους πυροβολισμούς και όταν εκείνος άρχισε να πέφτει τότε κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα κκαι συνέχισε να ρίχνει ,κάτι που δείχνει ψυχραμία και επαγγελματισμό .

Ο  γιος του και η σύζυγός του σοκαρισμένοι στέλνουν μήνυμα στον δημοσιογραφικό κόσμο  ,να μην οπισθοχωρήσουν με αυτή τη δολοφονία  αλλά να συνεχίσουν με μαχητικότητα το έργο τους για το καλό της ελληνικής κοινωνίας"ανέφερε ο Πέτρος Καρσιώτης .

Η κηδεία του δημοσιογράφου  σύμφωνα με το ereitikos.gr  θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του ,το Δρίφυτο Δράμας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]