Ηγουμενίτσα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις




Στο πλαίσιο της κοπής επικίνδυνων δέντρων επί της οδού Κουγκίου Κιάφας από την αρχή της οδού (1) μέχρι και τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, από το Σάββατο 10 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 17 Απριλίου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων από τη δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας. 

Επίσης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος εργασιών υλοποίησης του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, κατά το χρονικό διάστημα από τις 14:00 έως τις 20:00 της ιδίας, απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κύπρου, από τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή και μέχρι τέλους της οδού Κύπρου.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, κατά το χρονικό διάστημα από τις 08:00  έως τις 17:00 της ιδίας, απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κύπρου, από τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή και μέχρι τέλους της οδού Κύπρου.

Την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων άνω των 5 τόνων, από την οδό 8ης Δεκεμβρίου και κατά μήκος της οδού Κύπρου, κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και χρονικά διαστήματα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]