ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Πάσχα με μπλόκα: Ξεκίνησαν οι αυστηροί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα διόδια


 Αυξημένα θα είναι τα μπλόκα και οι έλεγχοι για τις μετακινήσεις εκτός νομού και για τις εικονικές κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις τις ημέρες του Πάσχα, ενώ ήδη οι έλεγχοι στις εξόδους των πόλεων έχουν ξεκινήσει.

Στα διόδια Ελευσίνας η κίνηση νωρίς το πρωί ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τους ελέγχους να γίνονται σε όλα τα οχήματα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι διερχόμενοι φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μετακίνησή τους.


Οι λόγοι μετακίνησης εκτός νομού είναι για εργασία, αλλά και για λόγους υγείας, αλλά όχι με τη μορφή παροχής βοήθειας. Επίσης, μπορούν να μετακινηθούν και όσοι είναι διαζευγμένοι προκειμένου να συναντηθούν με την οικογένειά τους.


Στο «μικροσκόπιο» των αρχών θα μπουν όσοι επικαλεστούν διάφορους λόγους για διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ποινικές ευθύνες θα αποδίδονται ακόμα και εκ των υστέρων, κατόπιν διασταύρωσης και ελέγχων των λόγων.


Σήμερα το απόγευμα θα γίνουν νέες ανακοινώσεις με εξειδίκευση για το άνοιγμα και τα μέτρα έως την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, θα δοθούν αναλυτικά στοιχεία και οδηγίες για την λειτουργία της εστίασης.


Υπενθυμίζεται ότι από τη Μεγάλη Εβδομάδα, η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα ξεκινά στις 21:00 αλλά στις 22:00, ενώ οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα μεταφερθούν νωρίτερα.


 

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]