Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του

 


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Πρόκειται για τον γνωστό αστυνομικό ρεπόρτερ, που εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, o Γιώργος Καραϊβάζ είχε φτάσει στο σπίτι του στον Άλιμο, σήμερα το μεσημέρι, μετά το τέλος της εκπομπής.



Τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες. Δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, τον πλησίασαν και ο συνοδηγός πυροβόλησε 17 φορές προς το μέρος του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε ρούχα παραλλαγής.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι επρόκειτο για δολοφονική ενέδρα. Η πρώτη εκτίμηση των αρχών μιλά για τρομοκρατική ενέργεια.



live εικόνα από το zougla.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί για τον εντοπισμό της ταυτότητας των δραστών, που προχώρησαν στην εκτέλεση του γνωστού αστυνομικού συντάκτη μέρα- μεσημέρι. Αναζητούνται μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ασχολείτο για πολλά χρονιά με μεγάλες υποθέσεις, έχοντας στο ενεργητικό του αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Δε φαίνεται να φοβόταν πάντως για τη ζωή του.


Πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι δεν είχε ζητήσει ποτέ προστασία, υπό τον φόβο ίσως κάποιων απειλών. Το ίδιο μας μεταφέρουν και οι συνεργάτες του από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Δεν είχαν παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά του, ούτε τους είχε αναφέρει ότι έχει τον οποιοδήποτε λόγο να ανησυχεί. 


Έφυγε από το πλατό, όπως κάθε μεσημέρι, σαν να ήταν μία συνηθισμένη ημέρα. Λίγη ώρα αργότερα έπεφτε νεκρός μπροστά από το σπίτι του. 


πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]