ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Ποδηλάτης από τα Χανιά θα μεταφέρει μήνυμα οικολογίας και αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα- Ενδιάμεσος σταθμός του και η Ήπειρος!


 Η Πρέβεζα θα είναι ένας από τους σταθμούς του Χανιώτη ποδηλάτη Παναγιώτη Μπαλολάκη, ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Χανιά αρχές Μαΐου και θα ταξιδέψει για 180 μέρες περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα από άκρη σ΄άκρη,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.Στο ταξίδι του αυτό ο ποδηλάτης στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα καθώς αξιοποιεί το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, ένα μικρό φωτοβολταϊκό για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας/καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης. Στις προθέσεις του Παναγιώτη Μπαλολάκη είναι να επισκεφθεί τα κατά τόπους Δημαρχεία και να μεταφέρει ως "Χανιώτης αγγελιοφόρος" ένα μήνυμα οικολογίας, ενότητας και αισιοδοξίας από τα Χανιά σε κάθε σημείο της μεγάλης αυτής διαδρομής η οποία περιλαμβάνει και τις πόλεις –Μέτσοβο –Ιωάννινα –Ηγουμενίτσα –Πάργα –Άρτα –Αμφιλοχία –Βόνιτσα –Πρέβεζα και Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]