ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου :Νέα κινητοποίηση αύριο στα Ιωάννινα


 Στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων ,που έλαβαν χώρα στο ΔΗΠΕΘΕ  Ιωαννίνων, με αφορμή την παραβίαση οποιασδήποτε νομικής διαδικασίας και, ούτε κατ' επίφαση, την τήρηση κανόνων μιας υποτυπώδους νομιμότητας στην ανάθεση 40000€ από το ΔΗΠΕΘΕ  Ιωαννίνων προς την παράσταση "Από γιορτή σε γιορτή- Η Πασκαλιά της Λευτεριάς". Στηρίζοντας το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων καλλιτεχνών του τόπου για ίσες ευκαιρίες και εφαρμογή των αρχών της διαφάνειας, ισονομίας και δικαιοσύνη που αρμόζουν σε μια δημοκρατική κοινωνία και καταγγέλλοντας  την πρωτοφανή επίθεση του Δήμου Ιωαννιτών προς την Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου. Καλούμε σύσσωμο το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς και τους δημότες, συμπολίτισσες/ες στην κινητοποίηση μας ,τη Μ. Δευτέρα ,26 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ στη Περιφέρεια,   στηρίζοντας τους πληττόμενους εργαζόμενους των κλάδων των τεχνών.


Στο σημείο που βρισκόμαστε και τη συκοφάντηση που έχουμε δεχτεί στον δίκαιο αγώνα μας για δουλειά με δικαιώματα στην κρίση που βιώνουμε διεκδικούμε πλέον το αυτονόητο : την εφαρμογή των αρχών της δημοκρατίας που πλήττονται στη βάση τους από την πολιτική των φορέων του Δήμου Ιωαννιτών στον πιο κρίσιμο και ευαίσθητο κλάδο μιας υγιούς κοινωνίας: αυτόν του πολιτισμού.


Είμαστε σύσσωμο το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης ενωμένο και συμπορευόμαστε με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και φορείς ζητώντας διαφάνεια, αξιοπρέπεια, απασχόληση για όλους τους επαγγελματίες καλλιτέχνες εργαζόμενους της περιοχής.


Όλοι στην κινητοποίηση της Δευτέρας στις 12.00 μ.μ στην Περιφέρεια !


#Είμαστε μαζί


#Είμαστε όλο το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης


#Ο πολιτισμός είναι δημοκρατία και ανήκει στους πολίτες, όχι στην εκάστοτε δημοτική αρχή και στους πελάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]