ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :Διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών του Πάσχα

 


Ο Σύλλογος ενόψει των εορτών του Πάσχα κατάφερε και συγκέντρωσε τρόφιμα για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του για το 2020,  με χρήματα του Συλλόγου αλλά και με χορηγίες από τοπικές επιχειρήσεις. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου στο χώρο του πάρκιγκ του Πανηπειρωτικού Σταδίου στην Ανατολή.


Λόγω ότι το γραφείο παρέμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19, η διανομή αφορά ΟΛΑ τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το 2020 και τις ΝΕΕΣ εγγραφές του 2021 από 15:00-17:30 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Όποιος θα θελήσει να πάρει για γνωστό του ή για συγγενή του θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχει μαζί του την κάρτα μέλους του δικαιούχου.


Η είσοδος θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με επίδειξη της κάρτας μέλους και την θεώρηση της για το 2020 ή με τις νέες κάρτες που είναι οικονομικά τακτοποιημένες για το 2021.


 Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Α-Δ 15:00-15:30


Ε-Κ 15:30-16:00


Λ-Ο 16:00-16:30


Π-Σ 16:30-17:00


Τ-Ω 17:00-17:30


Στο χώρο θα γίνονται και ανανεώσεις καρτών μελών ΜΟΝΟ για τους οικονομικά τακτοποιημένους του 2020 και εφόσον το επιθυμούν.


Εάν κάποιος δεν ήταν οικονομικά τακτοποιημένος για το 2020 και ΕΦΟΣΟΝ υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα θα πρέπει να προσέλθει 17:30-18:00 για να παραλάβει τρόφιμα και με την προϋπόθεση να τακτοποιηθεί οικονομικά για το 2021.


Ευχαριστούμε για την χορηγία τους τις παρακάτω επιχειρήσεις:


ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑ


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ


ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΟΙ ΟΕ

"ΜΥΛΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ


ΧΑΒΕΛΑΣ ΖΑΓΟΡΙΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΖΥΜΗ


ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.


ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ


ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΒΕΕ


ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ατομική και οικογενειακή!!!




 Για το  Διοικητικό Συμβούλιο


 


-Ο-


Πρόεδρος


 


 


Στρατσιάνης Παναγιώτης


 


-Ο-


Γενικός Γραμματέας


 


 


Τζοβάρας Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]