ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βανδαλισμοί στο νεκροταφείο της Πρέβεζας

 


Μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος έγιναν την Πέμπτη το πρωί κάτοικοι της Πρέβεζας που αντίκρισαν στο νεκροταφείο της πόλης τουλάχιστον δύο κατεστραμμένους τάφους. 

Ειδικότερα συγγενείς νεκρού πηγαίνοντας στο νεκροταφείο για να φροντίσουν τον τάφο του αγαπημένου τους προσώπου αντίκρισαν μία εικόνα καταστροφής. Όπως μας μετέφεραν άγνωστοι είχαν σπάσει τις κορνίζες με τη φωτογραφία του νεκρού και είχαν διαλύσει κάθε αντικείμενο που είχε αφήσει εκεί η οικογένεια του νεκρού. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. 

Σταυροί ξηλωμένοι, γλάστρες σπασμένες, λιβανιστήρια πεταμένα και γενικά ότι υπήρχε πάνω στους τάφους είχε καταστραφεί, από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς.

Το νεκροταφείο της Πρέβεζας δέχθηκε «επίθεση» ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά αφού έχουν γίνει και άλλοι βανδαλισμοί κατά το παρελθόν. 

Όπως είναι φυσικό η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην οικογένεια του νεκρού αλλά και στην κοινωνία της Πρέβεζας. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί κάποιος ή κάποιοι να ξεσπάσουν στους τάφους, αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι ζημιές δεν έγιναν για να κλέψουν κάτι. 

Στο θέαμα αυτό οι συγγενείς των νεκρών ένιωσαν θλίψη και οργή με ένα ερωτηματικό, γιατί κάποιος να οδηγηθεί σε τέτοιες πράξεις.

ΠΗΓΉ 

Βήμα Πρέβεζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]