ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ιωαννιτών και Δήμος Κόνιτσας:Παραμένουν στο βαθύ κόκκινο

 


Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμος Κόνιτσας  παραμένουν στο επίπεδο πολύ αυξημένου  κινδύνου(βαθύ κόκκινο) ,όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ,κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας  για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας .
Η εικόνα στην Ελλάδα

  Ο Υφυπουργός παράλληλα  γνωστοποίησε πως από αύριο το πρωί εντάσσονται στην κατηγορία πολύ αυξημένου κινδύνου  «βαθύ κόκκινο» η Περιφερειακή Ενότητα Κω και ο δήμος Ήλιδας Ηλείας όπου και παραμένουν η Αττική, οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λέσβου, Ζακύνθου, Μυκόνου, Καλυμνίων, Λέρου και οι δήμοι Ρόδου, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών, Κόνιτσας, Αμφίπολης, Βέροιας, Σερρών, Καρδίτσας, Καστοριάς, Ορεστίδος, Γρεβενών, Λαμιαίων, Λοκρών και Δημοτική Ενότητα Γαλατινής του δήμου Βοΐου.

Στο «κόκκινο» αντί για «βαθύ κόκκινο» θα είναι από τη Δευτέρα 12 Απρίλη οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας και Φθιώτιδας καθώς επίσης και οι δήμοι Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, Ιστιαίας - ΑΙδηψού, Κατερίνης, Αστυπάλαιας και Σκιάθου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]