ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνελήφθη ένας 58χρονος για το θάνατο διασωληνωμένου ασθενή με κορωνοϊό


 Στη σύλληψη του άνδρα με τον οποίο νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο, προχώρησε η Αστυνομία, για το θάνατο του 76χρονου που ήταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στον Ερυθρό Σταυρό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 58χρονου έγινε μετά από τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων του κατηγορούμενου στην πρίζα του μηχανήματος αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος.


Ο 76χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ, από τους γιατρούς που πήγαν στον θάλαμο, καθώς σφύριζε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης. Το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί και έτσι οι γιατροί φώναξαν την αστυνομία. 


Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο και όχι σε ΜΕΘ, αποτελώντας έναν από τους δεκάδες διασωληνωμένους ασθενείς που βρίσκονταν εκτός εντατικής εξαιτίας της έλλειψης κρεβατιών. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος που νοσηλευόταν με κορονοιό στον ίδιο θάλαμο, αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]