Άρτα:Από την Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Τετάρτη 21 Απρίλιου, η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ.

 


Από την Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Τετάρτη 21 Απρίλιου, η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.


Δωρεάν διανομή τροφίμων, για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, και συγκεκριμένα:  χοιρινό κρέας, μήλα και τυρί φέτα, θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, στην Κεντρική Λαχαναγορά  του Δήμου Αρταίων,  από τις 08:00 το πρωί, έως και τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού,  τηρώντας παράλληλα  αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς του covid 19. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει κατά την διάρκεια της διανομής να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]