ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 12 Απριλίου-Ποιους αφορά

 


Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 12 Απριλίου του 2021.

Αναλυτικά:

-Αναδρομικά κληρονόμων

Θα καταβληθούν τα αναδρομικά ποσά για το 11μηνο (Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016) σε όσους έχουν κληρονομικό δικαίωμα από διαθήκη. Την ίδια ημέρα αναμένεται να καταβληθούν και τα αναδρομικά ποσά στους κληρονόμους δεύτερου βαθμού που έχουν κάποια προβλήματα στην επεξεργασία τους.

-Επιδόματα του ΟΑΕΔ και Δώρο Χριστουγέννων

Επίσης την Δευτέρα θα καταβληθούν από τον ΟΑΕΔ η τακτική επιδότηση ανεργίας, η επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας το βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων αλλά και το Δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 12 Απριλίου έως 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr > Εργασία και ασφάλιση > Ανεργία > Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

enikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]