"Κάπου Νυχτώνει": Ο Γιώργος Δασκουλίδης ερμηνεύει Γιώργο Νταλάρα και συγκλονίζει!(video)


 Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης κυκλοφορεί από την Real Music το νέο του τραγούδι με τίτλο ‘’Κάπου νυχτώνει’’.

Πρόκειται για μία live διασκευή της παλαιότερης μεγάλης δημιουργίας του Σταύρου Κουγιουμτζή που ερμήνευσε στο παρελθόν μοναδικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τις σπουδαίες φωνητικές του ικανότητες ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι, συνοδευόμενος βέβαια από μία υπέροχη ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του γνωστού μαέστρου Τάσου Σούρμπα.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Γιώργος Δασκουλίδης συγκαταλέγεται στους σπουδαιότερους ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε ερασιτεχνικά παράλληλα με σπουδές σωματικής αγωγής και έγινε τρόπος ζωής και επάγγελμα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη με σημείο αναφοράς την συνεργασία στην Ρόδο με την Άντζυ Σαμίου όπου ήταν η αιτία μετέπειτα να επισκεφτεί επαγγελματικά και την Αθήνα και να ξεκινήσει η δισκογραφική καθιέρωση με επιτυχίες όπως Φταις και Όλα μου τα πήρες . Συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες συνθέτουν την έως τώρα πορεία του Γιώργου Δασκουλίδη. Πλέον εδώ και ένα χρόνο ανήκει στο δυναμικό της Real Music όπου και σχεδιάζει το δισκογραφικό του μέλλον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]