ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με πλούσια ατζέντα ο Δήμαρχος Αρταίων στην Τηλεδιάσκεψη Σταϊκούρα με φορείς της Ηπείρου

 


Με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, με θέμα την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών από τις 13 περιφέρειες της χώρας, που πραγματοποιεί το Υπουργείο Οικονομικών παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων. 

Σημειώνεται, ότι όπως έχει δεσμευθεί σχετικά ο Δήμαρχος Αρταίων, στην τηλεδιάσκεψη προσκλήθηκαν όσο το δυνατόν περισσότεροι φορείς της τοπικής οικονομίας. Έτσι το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος  του Επιμελητήριου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Άρτας Ευάγγελος Χρηστάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Άρτας «Ο Άραχθος» Γεωργία Πατέντα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Άρτας, Γιώργος Γκανιάτσας.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αρταίων, έκανε ειδική αναφορά σε πρωτοβουλίες που μπορεί να λάβει το Υπουργείο, προκειμένου η τοπική οικονομία να ξαναπάρει γρήγορα μπροστά. 

Ειδικότερα, πρότεινε τα εξής: 

Να δοθεί  επιπλέον χρηματική ενίσχυση στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες  της περιοχής μας.  

Να δοθεί χρηματική ενίσχυση  μέσα από το πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ  για τις τελεσίδικες αποφάσεις προς τους ΟΤΑ. 

Να αποδοθεί ο χώρος που θα στεγαστεί το Μουσικό Σχολείο Άρτας δωρεάν προς τον Δήμο, καθώς και οι παραποτάμιες περιοχές που είναι στην ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ.

Να ενισχυθεί η  Δ.Ο.Υ Άρτας με προσωπικό, ώστε να μην κλείσουν τμήματα διευκολύνοντας έτσι τις επιχειρήσεις.


Στο πέρας της συνάντησης, τόσο το Υπουργός  όσο και όλοι συμμετέχοντες  συμφώνησαν για το καλό κλίμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και κυρίως, στην ανάγκη να υπάρχει ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα βασικά και για τα οποία, το Υπουργείο οφείλει να αναλάβει δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]