Συντάξεις Απριλίου: Ποια ταμεία πληρώνουν σήμερα - Πότε θα δοθούν οι συντάξεις Μαΐου


 Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη, 30 Μαρτίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Απριλίου στους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον μήνα Απρίλιο άρχισε την Τετάρτη, 24 Μαρτίου. Συγκεκριμένα σήμερα την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Οι συντάξεις μηνός Μαΐου

Από τις 23 Απριλίου έως τις 29 Απριλίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Μαΐου στους δικαιούχους. Αναλυτικά:

1.Το ΙΚΑ αναμένεται να πληρώσει τις συντάξεις με βάση το ΑΜΚΑ το δικαιούχων. Αναλυτικά:

-Το ΙΚΑ θα καταβάλλει την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 τις συντάξεις Μαΐου 2021 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Το ΙΚΑ θα καταβάλλει την Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 τις συντάξεις Μαΐου 2021 στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

2.Ο ΟΑΕΕ , ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ θα καταβάλλουν την Τρίτη, 27 Απριλίου τις συντάξεις Μαΐου 2021.

2.Το ΝΑΤ και το Δημόσιο θα καταβάλλουν την Τετάρτη, 28 Απριλίου τις συντάξεις Μαΐου 2021. Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και συντάξεις των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

3.Επίσης την επομένη, Πέμπτη, 29 Μαρτίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

πηγή enikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]