Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης:"Πιστεύουμε ότι η αρχική μας επιλογή είναι η σωστή και θα οδηγήσει στην υλοποίηση του έργου"



Αναφερόμενος στην ακύρωση του διαγωνισμού για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης ο Δήμαρχος σημείωσε ότι πρόκειται για μία αρνητική εξέλιξη που θα επιφέρει μικρές καθυστερήσεις όμως δεν ματαιώνει το έργο.

Θύμισε δε ότι καθυστερήσεις υπήρξαν και το προηγούμενο διάστημα με τις προσφυγές που έγιναν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη ώστε να ακυρωθούν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι από την Περιφέρεια Ηπείρου που είναι η αναθέτουσα αρχή έχουν δοθεί οδηγίες για την θεραπεία όλων των πλημμελειών που αφορούν στα τεύχη δημοπράτησης. 

«Η Αναθέτουσα Αρχή (Περιφέρεια Ηπείρου) θα παραλάβει τη διακήρυξη σε βραχύ χρονικό διάστημα και θα ελέγξει τα τεύχη δημοπράτησης. Πιστεύουμε ότι παρόλα τα προβλήματα που έχουν επισημανθεί, η αρχική μας επιλογή είναι σωστή και θα οδηγήσει στην υλοποίηση του έργου. Είναι προφανές ότι η υιοθέτηση εκ των υστέρων των ισχυρισμών των εταιρειών που προσέφυγαν στην Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών δεν συνιστά πολιτική παρέμβαση. Θα παρακολουθούμε άγρυπνα όλες τις εξελίξεις και θα συμβάλλουμε καταλυτικά στην επιτυχή εξέλιξη της διαδικασίας», ανέφερε στις δηλώσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]