Ήπειρος:Μία ....διαφορετική διάσωση από τους άνδρες της ΕΜΑΚ!

 


Μία διαφορετική διάσωση από τους άνδρες της ΕΜΑΚ   έλαβε χώρα  πριν από λίγες μέρες   στα ορεινά της Άρτας .
Οπως αναφέρει σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook η Σοφία Εξάρχου ,μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας ,ένα μικρό σκυλάκι μόλις 2 μηνών που ακολούθησε  κοπάδι με  γίδια στην Πέρδικα Μηλιανών εγκλωβίστηκε σε γκρεμό αδυνατώντας να ανέβει ξανά επάνω.
Για τον απεγκλωβισμό του μικρού ζώου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τους άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν από τα Ιωάννινα   καταφέρνοντας να σώσουν τον μικρό τετράποδο πρωταγωνιστή του συμβάντος .
Αναλυτικά η κ.Εξάρχου αναφέρει:
"Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αστροχωριου Άρτας έλαβε χτες αργά το βράδυ τηλεφωνική κλήση για τον απεγκλωβισμό ενός σκυλιού. Στην Πέρδικα Μηλιανων Το δυο μηνών μόλις  κουταβακι ακολουθησε το κοπάδι με τα γίδια. Ομως έμεινε στον γκρεμό κ δεν μπορούσε να ανεβει ξανά επάνω. 

Χτες  όταν το πληροφορήθηκαν, ήταν περασμενη η ώρα για να γίνει το οτιδήποτε. Ο νεαρός ιδιοκτητης του κουταβιού από πρωί ήταν πάνω από το γκρεμό κ περίμενε να έρθει βοηθεια. Οντως Η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων έφτασε κ μετά από μια πολύ μεγάλη επιχείρηση κατάφερε να ανεβάσει το κουταβακι σώο κ αβλαβές !! Οι άνδρες της πυροσβεστικής από την απέναντι πλευρά της χαράδρας συντόνιζαν κ οι άνδρες της ΕΜΑΚ από την άλλη έστηναν τα σκοινί να κατέβουν ! 

Το σκυλάκι την ώρα που ανέβαινε και πλησίαζε προς το αφεντικό του άρχισε να κουνάει ουρές γεμάτο χαρά . 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν στη διάσωση !!




φωτό -βίντεο facebook Σ.Εξάρχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]