ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Σε φάση ανομβρίας εισέρχεται η Ελλάδα

 


Χωρίς βροχές οι επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου που προβληματίζεται για τους αγρότες. Πώς θα κυλίσει ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Μέχρι και σήμερα Τρίτη θα μας απασχολήσει το κρύο, οι τοπικές βροχές και τα χιόνια στα ορεινά καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός τις επόμενες μέρες θα φτιάξει και μάλιστα δεν διαφαίνονται βροχοπτώσεις.


Όπως σημειώνει αυτό είναι ιδιαίτερα προβληματικό για τους αγρότες που ζητούν τις βροχές αυτή την περίοδο για τις καλλιέργειές τους. 


Αναλυτικότερα, όπως σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου σήμερα Τρίτη θα έχουμε κάποιες συννεφιές σε περιοχές Θεσσαλίας, και της Στερεάς δηλαδή στα ανατολικά ηπειρωτικά και χιόνια από τα 700 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη από πλευράς φαινομένων δεν θα έχει τίποτα το αξιόλογο ενώ την Παρασκευή οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες εντάσεως 4 μ 5 μποφόρ. 


«Αυτή η συννεφιά δεν θα είναι ικανή να δώσει κάτι το ιδιαίτερο» σημειώνει ο Σάκης Αρναούτουγλου ενώ το Σάββατο θα υπάρξει μια διαταραχή που θα δώσει κάποιες βροχές στα δυτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα. 

πηγή ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]