«Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κεντρική ομιλήτρια σε τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

 


Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου-Ευρωπαϊκό Λαϊκό ΚόμμαΜε πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας με τη στήριξη όλων των επιμελητηρίων της Ηπείρου την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 18.00 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Η Εμπορική Πολιτική της Ε.Ε.. Πρόσβαση στις Διεθνείς Αγορές και Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας». Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η κα Ασημακοπούλου θα παρουσιάσει την επικαιροποιημένη εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, "Access2Markets", η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν οι Προέδροι των Επιμελητηρίων Άρτας, κ. Γιάννης Γκολομάζος, Θεσπρωτίας, κ. Αλέξανδρος Πάσχος και Ιωαννίνων, κ. Δημήτρης Δημητρίου και θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα επιχειρηματικού και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]