ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου:Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό: «Νίκη για την Ευρώπη – Δικαίωση για την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό: «Νίκη για την Ευρώπη – Δικαίωση για την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη»


«Πρέπει να ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατό τη σχετική νομοθετική διαδικασία». Αυτό ζήτησε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης για την υιοθέτηση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Η κα. Ασημακοπούλου, αφού υπενθύμισε ότι το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό ήταν μια πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ότι η υιοθέτησή του αποτελεί τη σωστή κίνηση, την κατάλληλη στιγμή και είναι μια νίκη της Ευρώπης στη μάχη κατά της πανδημίας.


Επεσήμανε δε ότι: «οι πολίτες μας αγωνιούν και ανυπομονούν να βγούμε από τη δίνη της πανδημίας το ταχύτερο δυνατό» και συμπλήρωσε ότι «το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό θα προασπίσει το δικαίωμα των πολιτών της ΕΕ να ταξιδεύουν ελεύθερα και με ασφάλεια, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις των περιορισμών που επιβλήθηκαν από τα Κράτη- μέλη λόγω της πανδημίας».

 

«Επόμενος στόχος είναι να τεθεί σε εφαρμογή η χρήση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού πριν από το καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά η Ευρωβουλευτής κλείνοντας την τοποθέτησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]