Δήμος Ιωαννιτών :Ανοίγει ο δρόμος για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα


 Ένα μεγάλο βήμα που ανοίγει τον δρόμο για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης του Πάρκου Πυρσινέλλα έγινε με την έγκριση της Διαχειριστικής Μελέτης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η Διαχειριστική Μελέτη εγκρίθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς καμία παρατήρηση. Αποτελεί δε προϋπόθεση ώστε να εφαρμοστεί η μελέτη συνολικής ανάπλασης του χώρου η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση που έχει γίνει ο προϋπολογισμός των παρεμβάσεων που θα γίνουν στο χώρο ανέρχεται στα 5,2 εκατομμύρια ευρώ. Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης χρηματοδοτικής πηγής με την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει τέτοια δυνατότητα στο άμεσο μέλλον.

«Με την έγκριση της Διαχειριστικής Μελέτης ανοίγει ο δρόμος για ένα εμβληματικό έργο, ένα έργο όραμα που το έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή» τόνισε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Παράλληλα ανέφερε ότι έχει αναδειχθεί ανάδοχος για την συνεχή και μόνιμη περιποίηση του πάρκου το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών σε καθημερινή βάση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]