ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Άρτα:Οδύνη για τον θάνατο του Κώστα Γκέτση εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Γνώμη»

 


Ο Κώστας Γκέτσης έχασε με τη μάχη με την επάρατη νόσο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαρτίου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου είχε μεταβεί για μία από τις νοσηλείες του.

Αφήνει πίσω του πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, ξεκινώντας το 1981 με τον «Ταχυδρόμο της ημέρας», όταν και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους βγήκε στην κυκλοφορία. Την δεκαετία του 1980 με τον Βασίλη Παππά διατήρησαν εκπομπή στην ΕΡΤ Ιωαννίνων για πέντε περίπου χρόνια. Μετά από επτά χρόνια αποσχίστηκε από τον «Ταχυδρόμο» και πέρασε εκτός της δημοσιογραφίας στον εκδοτικό χώρο. Κυκλοφόρησε έκτοτε τις εφημερίδες «Τόλμη», «Πρωινή» και «Γνώμη», που σταμάτησε την κυκλοφορία της στις 23 Δεκεμβρίου 2020, όταν πια χτυπήθηκε άσχημα από την επάρατη νόσο.

Ήταν ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στο χώρο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για 40 ολόκληρα χρόνια. Ήταν παντρεμένος με την Λωρέττα Ρέτσα και είχε δύο γιούς, τον Βαγγέλη και τον Άγγελο. Ο θάνατός του μας προκαλεί μεγάλη θλίψη. Περνά στο πάνθεον του τοπικού Τύπου, καταγράφοντας τη δική του προσφορά. Στους οικείους του μεταφέρουμε την βαθιά οδύνη μας. Συμπάσχουμε στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας. Αιωνία του η μνήμη.

taxydromosartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]