Ιωάννα Παλιοσπύρου : Η πρώτη συνέντευξη και η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

 


Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για πάντα. Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της.


Η προσαγωγή της 35χρονης ιδιωτικής υπάλληλου σε δικηγορικό γραφείο, μετατρέπεται σε σύλληψη, το απόγευμα της 11ης Ιουνίου. Οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος της ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια.


Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.


10 μήνες μετά και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις η Ιωάννα βρίσκει τη δύναμη και αρχίζει να στέκεται στα πόδια της. Η άτυχη κοπέλα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά στο περιοδικό ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή και μιλάει για την τραγική εμπειρία της.

Μάλιστα, η Ιωάννα απάντησε τον Δεκέμβρη σε όλα όσα έλεγε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο»!


«Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.


Το περιοδικό θα δημοσιεύσει τη συνέντευξη αλλά και μια φωτογραφία της Ιωάννας, μετά το τραγικό γεγονός.


Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» εκτάκτως την Παρασκευή

πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]