Κοινωνικό μήνυμα - Ενεργοί Μπαμπάδες(video)

 


Η προστασία του δικαιώματος των παιδιών να ανατρέφονται εξίσου και ισότιμα από τους δύο γονείς τους είναι κοινωνική απόφαση που πρέπει να κατοχυρωθεί και θεσμικά.


Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, οπότε και η δημόσια διαβούλευση, σχετικά με την μεταρρύθμιση των διατάξεων που αφορούν στις σχέσεις γονέων και παιδιών μετά από έναν χωρισμό, είναι σε εξέλιξη, οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι κ.κ. Τάκης Πουρναράκης και Μίνα Ράλλη συνδράμουν στον δημόσιο διάλογο, με τρόπο παραστατικό: επιλέγοντας και οι δύο τον ρόλο των γονέων που αποφασίζουν να χωρίσουν την κοινή ζωή τους, επιδιώκουν να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί επί του πρακτέου η Συνεπιμέλεια, ο Ίσος Χρόνος και η Εναλλασσόμενη Κατοικία, καθώς και ότι ένας χωρισμός δεν σημαίνει αποκήρυξη του ρόλου του γονέα. 


Κάθε παιδί έρχεται στην ζωή από δύο γονείς και το αληθινό συμφέρον του απαιτεί να εξακολουθήσει να τους έχει στο πλάι του και μετά το διαζύγιο. Ένα μήνυμα τόσο δυνατό, μα και αυτονόητο.

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού ΑΜΚΕ», ευχαριστούμε θερμά και τους δύο για την πολύτιμη στήριξη και συνεισφορά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]