Αποστολή βοήθειας στους Τρίτεκνους της ευρύτερης περιοχής Ελασσόνας- ΤυρνάβουΤο ΔΣ  του  Συλλόγου Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας    εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον καταστροφικό σεισμό  που  έπληξε την ευρύτερη περιοχή Ελασσόνας- Τυρνάβου .


Είμαστε στο πλευρό όλων των κατοίκων που δοκιμάζονται στην  ευρύτερη περιοχή Ελασσόνας -Τυρνάβου  κυρίως των τρίτεκνων οικογενειών, γιατί είμαστε όλοι μαζί μέλη της μεγάλης Πανελλαδικής τριτεκνικής οικογένειας.


Σε  ένδειξη  βοήθειας  απεστάλησαν από το σύλλογο μας  προϊόντα μακράς διάρκειας,  τα οποία δόθηκαν στο  Σύλλογο  Τριτέκνων  Ελασσόνας  για να διατεθούν στις πληγείσες οικογένειες  μέσω SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.


 Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής Ελασσόνας – Τυρνάβου   και όλους τους πληγέντες δήμους της χώρας και ευχόμαστε σύντομα η ζωή να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. 


 Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν   και ζητάμε από την Πολιτεία να ανταποκριθεί στις ευθύνες της και  να στηρίξει    σήμερα με όλα τα αναγκαία μέτρα .


Προσφέρουμε αυτό που μπορούμε, την αλληλεγγύη και την αγάπη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]