4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας:Βράβευση με ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning School



Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας για άλλη μια διετία ( 2921-22) βραβεύεται με την ετικέτα ποιότητας  eTwinning School , (ETWINNING SCHOOL LABEL ) για την ποιότητα των  Διευρωπαϊκών Συνεργασιών, τη συλλογικότητα και το επίπεδο συνεργατικών δράσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του,  εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία ως σχολική μονάδα. Η επιβράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια του πρώτου τέτοιου  βραβείου που του απονεμήθηκε το 2018. 

Το μήνυμα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ως εξής : 

«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας έχει βραβευτεί με την ετικέτα eTwinning School 2021-2022 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα από την ομάδα του eTwinning στο σχολείο σας! Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην πύλη του eTwinning.net αυτήν την εβδομάδα και σε άλλα κανάλια ειδήσεων του eTwinning και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θα κληθείτε να συμμετάσχετε στην Ομάδα των Σχολείων του eTwinning και στις διάφορες δραστηριότητες που αφιερώνονται στα Σχολεία του eTwinning». 

Τα σχολεία eTwinning δραστηριοποιούνται στην προώθηση των αξιών και της παιδαγωγικής του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα και αντιπροσωπεύουν ένα μοντέλο για άλλα σχολεία. Αναγνωρίζεται  και εκτιμάται  η συμμετοχή, η δέσμευση και η αφοσίωση όχι μόνο των μεμονωμένων εκπαιδευτικών eTwinners, αλλά και ολόκληρου του σχολείου, όπου συνεργάζεται ως  ομάδα εκπαιδευτικών και ως εκπαιδευτική ηγεσία.

Τα βραβευμένα σχολεία είναι πρωτοπόροι και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως:

Ψηφιακή πρακτική

Πρακτικές ψηφιακής ασφάλειας , eSafety

Καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις στην παιδαγωγική

Προώθηση της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού

Προώθηση συνεργατικών μαθησιακών πρακτικών με προσωπικό και μαθητές

Η έννοια της απόκτησης της ετικέτας ποιότητας eTwinning School ενός σχολείου eTwinning αποτελεί ένα αναπτυξιακό ταξίδι με στοιχεία που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά. Επιβραβεύει μια  εκπαιδευτική κοινότητα που συνεργάζεται, παράγει , δημιουργεί και καινοτομεί προάγοντας αξίες συμμετοχικότητας και στους μαθητές της. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που αποτελούν την παιδαγωγική ομάδα , στο Σύλλογο Διδασκόντων , στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που είναι πάντα αρωγός στις δράσεις  του σχολείου και στους υπέροχους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας  που  ακολουθούν και υλοποιούν με ζήλο και αφοσίωση τις προβλεπόμενες δραστηριότητες των συνεργατικών έργων με τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία που το σχολείο βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]