Έτσι γιόρτασε η Άρτα την 25η Μαρτίου


 Εορτασμός της ιστορικής εθνικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.


Με σεβασμό στην παράδοση και πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ής Μαρτίου και των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Ο Δήμος Αρταίων τίμησε με ένα συμβολικό τρόπο την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ενώ οι δράσεις του Δήμου Αρταίων, θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής χρονιάς.

Με τις πρωτοβουλίες της, η Δημοτική Αρχή θέλησε να βάλει το δικό της λιθαράκι στους πανηγυρικούς εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση 1821 και να αποτίνει φόρο τιμής στην μνήμη των ηρώων με δράσεις προσαρμοσμένες στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας.

Μετά την κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Αρταίων, τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, Κώστα Τράμπα, στο άγαλμα του Γ. Καραΐσκάκη, ο Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε:


Δήλωση Δημάρχου Αρταίων: «Έχουμε υποβάλλει πρόταση στην Επιτροπή 2021,ώστε οι εορτασμοί να συνοδευτούν και από έργα πολιτιστικών υποδομών». 

« Οι εκδηλώσεις τιμής για το παρελθόν αλλά και υπερηφάνειας θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στο μυαλό μας, δεν είναι μόνο να κάνουμε εκδηλώσεις αλλά να φτιάξουμε και πολιτιστικές υποδομές που θα μείνουν παρακαταθήκη για το μέλλον. Είμαστε στο στάδιο της υποβολής προτάσεων στην «Επιτροπή 2021» και όταν θα έχουμε εξελίξεις θα υπάρξει ολοκληρωμένη ενημέρωση». 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]