Πώς τα rapid test «έκαψαν» τον Καλογήρου - Είχε δύο αρνητικά ενώ νοσούσε

 


Αρνητικά είχαν βγει τα δυο rapid test που έκανε ο Μιχάλης Καλογήρου και ενώ είχε κορωνοϊό. 

Ως οδυνηρή επιβεβαίωση της κριτικής τους για την πληθώρα rapid test αντί για μοριακά αντιλαμβάνονται στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα την αστοχία των γρήγορων τεστ στην περίπτωση του διευθυντή του γραφείου του Μιχάλη Καλογήρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης την Τετάρτη, πριν την κατάθεσή του στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis, είχε κάνει προληπτικά rapid test, αν και δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.


Την επόμενη μέρα το πρωί, έχοντας ανεβάσει δέκατα επανέλαβε την εξέταση με νέο rapid test, το οποίο για δεύτερη φορά βγήκε αρνητικό.


Ωστόσο, η επιμονή του πυρετού τον ώθησε να κάνει και μοριακό τεστ, το οποίο το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε θετικό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευθεί προληπτικά λόγω του σχετικά χαμηλού κορεσμού στο οξυγόνο του.



Αμέσως μετά την θετική διάγνωση συνεργάτης του κ.Καλογήρου ενημέρωσε τόσο τους συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και την ανακρίτρια στην οποία είχε δοθεί την προηγούμενη μέρα η κατάθεση.


Συνεργάτες του κ. Τσίπρα, οι οποίοι βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα πλέον, κάνουν λόγο για πλήρη επιβεβαίωση της κριτικής τους στην κυβέρνηση για την επιλογή τα δύο στα τρία τεστ που ανακοινώνονται κάθε απόγευμα να είναι rapid test και όχι μοριακά, τα οποία θεωρούνται πιο αξιόπιστα.

πηγή ieidiseis.gr/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]