ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χαρδαλιάς στο "Ενώπιος Ενωπίω":Το αν θα επιβληθεί ολικό lockdown θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα

 


Ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιβολή ενός γενικευμένου lock down άφησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ,μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Το αν θα επιβληθεί ολικό  lockdown θα εξαρτηθεί ,όπως ανέφερε ,από τα επιδημιολογικά δεδομένα τονίζοντας πως καθημερινά αξιολογούνται τα δεδομένα και σε περίπτωση που αυτά δυσκολέψουν τότε θα πέσει στο τραπέζι το γενικευμένο lockdown.

H κυβέρνηση  σημείωσε δεν ξεχνά πως πίσω  από   αυτό υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες .

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση γιατί παραμένει η απαγόρευση  του κυνηγιού και τους ψαρέματος  κυρίως στις   περιοχές που δεν είναι "κόκκινες" ο υφυπουργός είπε πως αυτό έχει να κάνει με το ζήτημα της κινητικότητας.

"Δεν έχουμε κανένα είδους εμμονής με αυτές τις δραστηριότητες.Το ζήτημα της μετακίνησης είναι τεράστιο θέμα καθώς οι κυνηγοί είναι 180.000 και  100.000 ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ψάρεμα .Οταν κινείσαι θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό θέλουμε να αποφύγουμε.Δεν είναι τόσο απλή η προσέγγιση .Ο καθένας μπορεί να πάρει ένα καλάμι και και πέντε δολώματα και να λέει ότι πάει για ψάρεμα."ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]