Ύποπτος για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδεραστίας γνωστός σκηνοθέτης - Οι αναφορές που σοκάρουν

 


Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλου, για την εμπλοκή καλλιτέχνη σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.


H τηλεφωνική καταγγελία στην αστυνομία για κραυγές παιδιών 


Όπως σημειώνει ο αστυνομικός συντάκτης είναι δύσκολο να αναβιώσει η έρευνα. Αρχικά, η συγκεκριμένη καταγγελία δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας και αφορούσε την παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη. Μάλιστα, υπήρχες αναφορές για φωνές παιδιών, κυρίως από βαλκανικές χώρες.


Εν συνεχεία, διεξήχθη έρευνα που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία. Όμως όπως αναφέρεται από τους ίδιους, δεν είδαν ύποπτη κίνηση με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί η έρευνα.


Η έρευνα φαίνεται να ήταν αρκετά σύντομη και να μην της δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα. Τότε, είχε διατυπωθεί η υπόνοια ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης που βρίσκεται και τώρα στην επικαιρότητα ήταν εκτός Αθηνών για περιοδεία και έτσι δεν μπόρεσε να εντοπιστούν τα ίχνη του.


Σύμφωνα όμως με αναγγελία για παράσταση στο κέντρο της Αθήνας που έχει στα χέρια του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με ημερομηνία Ιούνιος 2012, και με πρωταγωνιστή τον εν λόγω καλλιτέχνη. Φαίνεται πως χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία να σταματήσει η δράση ανθρώπων που προχωρούσαν σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.


parapoltika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]