Η αλήθεια για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών στο Δήμο Ζίτσας



Τί αναφέρει ο Δήμος Ζίτσας 

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε η συγκεκριμένη ιστορική ρήση που αναφέρεται για τους ανθρώπους που στη θλίψη και την απογοήτευσή τους ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν την αλήθεια.

Ο επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» σε ανακοίνωση που εξέδωσε δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη και την απογοήτευσή του, καθώς στο Δήμο Ζίτσας δεν υπήρξαν προβλήματα από τη διαχείριση της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών.

Έτσι, με ψέματα και ανακρίβειες προσπαθεί να διαστρεβλώσει για ακόμη μία φορά την πραγματικότητα.

ΨΕΜΑ 1ο:  Η ανάθεση δεν έγινε σε εργολάβους που έδωσαν τη μικρότερη έκπτωση, όπως ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του. Γιατί με την ανάθεση της υπηρεσίας ορίστηκε η αμοιβή όλων με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ανά τύπο μηχανήματος δηλαδή, 15% και 21% και σύμφωνα με αυτό θα πληρωθούν, όπως αναφέρεται και στην υπ’ αριθμ.46/2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. Επομένως, προκύπτει όφελος για το Δήμο.

ΨΕΜΑ 2ο:  Για να στηρίξει τις ανακρίβειες, στην ανακοίνωσή της η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία», «βαπτίζει» εσκεμμένα την επωνυμία της επιχείρησης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΡΩΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ & ΠΑΓΟΥ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ» ενός εκ των εργολάβων, ως κατάσταση εργασιών. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!!! Όσο για την αναφορά στη συγγενική σχέση με Δημοτικό Σύμβουλο, ας μας πουν από πότε η συγγένεια με αιρετό αποτελεί ασυμβίβαστο στην  αναζήτηση του μεροκάματου.

Επειδή το αστείο τελειώνει κάπου εδώ κύριοι, αρκετά με τα ψέματα. Οι κάτοικοι του Δήμου Ζίτσας και αυτές τις ημέρες αντιλήφθηκαν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, αλλά και ποιος μπορεί να επιλύσει τα προβλήματά τους.

 Τα υπόλοιπα, απλά αφορούν τους εσωτερικούς σας διαγκωνισμούς…...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]