Απελευθέρωση των Ιωαννίνων-Κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας:"Tα οχυρά πέφτουν ,όταν αγωνιζόμαστε με ομοψυχία και πίστη " [βίντεο]




 Τα Γιάννινα γιορτάζουν σήμερα την Απελευθέρωσή τους  μόνο που φέτος ο εορτασμός  λόγω της πανδημίας δεν θύμιζε σε τίποτα προηγούμενες χρονιές .

Χθες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποιήθηκε λιτή εκδήλωση παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου  σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.Ήταν και οι μοναδικοί που παραβρέθηκαν στην αίθουσα.

Σήμερα μετά το πέρας της  δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης  η πρόεδρος της Δημοκρατίας  παρουσία των τοπικών Αρχών κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων .

Στο μήνυμά της για τη σημερινή μέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε:

"Σήμερα τιμώ όλους εκείνους που που έπεσαν ηρωική για να απελευθερώσουν την Ήπειρο ,όλους εκείνους που συνέβαλαν,ώστε να ενσωματωθεί η πόλη των Ιωαννίνων στον εθνικό κορμό.

Τους εθελοντές,τους αντάρτες ,τους αξιωματικούς τους απλούς στρατιώτες .Το παράδειγμά τους μας εμπνέει και μας εμψυχώνει .,Μας θυμίζει ότι τα οχυρά πέφτουν ,όταν αγωνιζόμαστε με ομοψυχία και πίστη .Και μας καλεί να φανούμε αντάξιοί τους ,διαφυλάσσοντας την ελευθερία ,που μας χάρισαν ,εκπληρώνοντας τα ιδανικά για τα οποία θυσιάστηκαν "







Δείτε τη λιτή εκδήλωση όπως μεταδόθηκε live από το epirus-tv-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]