[Ελλάδα]Ποιές περιοχές βρίσκονται στο "κόκκινο"


 Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» η Αχαΐα, η Εύβοια πλην της Σκύρου, ο δήμος Μυκόνου και η περιφέρεια Αττικής, όπου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ισχύουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.


Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, «κόκκινες περιοχές», εντάσσονται από αύριο 20/2 ως την 1/3 η ΠΕ Κεφαλληνίας, ο δήμος Θάσου, όλη η ΠΕ Ηλείας πλην του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης, οι δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της ΠΕ Κορίνθου, ο δήμος Άργους-Μυκηνών της ΠΕ Αργολίδας και ο δήμος Ζίτσας της ΠΕ Ιωαννίνων.


Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου παραμένουν η ΠΕ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ρεθύμνου, οι δήμοι Τανάγρας και Θηβαίων της ΠΕ Βοιωτίας, ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού της ΠΕ Πιερίας, ο δήμος Τεμπών της ΠΕ Λάρισας και ο δήμος Καρπάθου.


Μέτρα δεν παρατείνονται γιατί έχει υπάρξει βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, στους δήμους Θήρας, Αγ. Νικολάου ΠΕ Λασιθίου Κρήτης, στην ΠΕ Ζακύνθου, στον δήμο Εορδαίας της ΠΕ Κοζάνης, και στον δήμο Σπάρτης της ΠΕ Λακωνίας.

Πηγή: ΕΡΤ1//ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]