ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Β.Κικίλιας:Ζητώ λίγο ακόμα υπομονή .....για μία σταδιακή επαναφορά στην κανονική ζωή


 Έχει περάσει  ένας χρόνος που    η χώρα μας δοκιμάζεται από την πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη ανέφερε νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας  κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τη νόσο Covid-19.

Ολο αυτό το διάστημα οι υγειονομικοί δεν έχουν λυγίσει ούτε ένα λεπτό  αφού η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής  είναι το υπέρτατο αγαθό  και η υπεράσπισή της η υπέρτατη ευθύνη ,υπογράμμισε  ο κ.Κικίλιας .

Η Αττική  όπως είπε  είναι η περιοχή που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με συνεχείς εισαγωγές ασθενών και η κάλυψη των ΜΕΘ covid βρίσκεται στο 90%. 

Ο Υπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περίπτωση του βρέφους μόλις 24 ημερών που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαία Κυριακού ,ευχόμενος όλα να πάνε καλά .

Οφείλουμε όλοι μας να σκεφτούμε αυτή την εικόνα  είπε ο Υπουργός ώστε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε την πανδημία   .

Ο τρόπος που εξελίσσεται ο εμβολιασμός σημείωσε είναι υποδειγματικός και σε συνδυασμό με την τήρηση των μέτρων παρά΄την εύλογη κούραση των πολιτών είναι τα 2 στοιχεία που μπορούν να μας κάνουν να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες .

"Ζητώ από όλους να κάνουν λίγο υπομονή  ώστε ο συνδυασμός του εμβολιασμού με την τήρηση των μέτρων θα οδηγήσει στη μείωση θνητότητας ,στη μείωση των βαρέος νοσούντων ,στη αποσυμπίεση του ΕΣΥ και άρα στη σταδιακή επαναφορά σε μία κανονική ζωή" ανέφερε χαρακτηριστικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]