Ιωάννινα:Νέα φοιτητική κινητοποίηση για την ανατροπή του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας


 Σε συνέχεια του αγώνα για ανατροπή του νομοσχεδίου καλεί ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων


Παρά τις κάθετες διαφωνίες, τους έντονους προβληματισμούς και τις διαρκείς μαζικές κινητοποιήσεις από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, των φοιτητών και της ευρύτερης κοινωνίας,. Χωρίς καμία θέληση να ακουστεί η αντίθετη άποψη στον δημόσιο διάλογο, απαγορεύοντας τις συναθροίσεις και προβάλλοντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Χαρακτηρίζοντας τους φοιτητές ως ''εν δυνάμει'' εγκληματίες και όχι ως ''εν δυνάμει'' επιστήμονες του αύριο. Το νομοσχέδιο Κεραμέως, ψηφίστηκε στην βουλή


Ανεξάρτητα από την ψήφιση του νομοσχεδίου και σε συνέχεια των μαζικών κινητοποιήσεων των προηγουμένων εβδομάδων, ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση διαδήλωση, τους φοιτητικούς συλλόγους,τη νεολαία ,το εκπαιδευτικό κίνημα και το λαό, να συνεχίσουν στο δρόμο του ενιαίου μαζικού αγώνα, για να ανατραπεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως.


Καλούμε σε κινητοποίηση φοιτητών για  ανατροπή του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία αυτή την Πέμπτη, 18/2: Γιάννενα, 12:00, Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]