ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους [βίντεο]


 Άκαρπες παραμένουν  οι έρευνες για τον εντοπισμό του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους και του 32χρονου    Ιρακινού πιλότου   τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής εκτελώντας εκπαιδευτική πτήση από την Κοζάνη στα Ιωάννινα.
Στην περιοχή του Ζαγορίου  σήμερα επιχείρησαν  μόνο επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ,της 5ης ΕΜΑΚ,του Ερυθρού Σταυρού ,της  Λέσχης 4x4 και  της ιδιωτικής σχολής πιλότων στην οποία ανήκε ο 32χρονος  καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που  επικρατούν  τα εναέρια μέσα δεν κατάφεραν  να συνδράμουν στις έρευνες παρά μόνο νωρίς το πρωί για  πολύ λίγη ώρα.


Η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού πέταξε για λίγη ώρα drone όμως λόγω της χαμηλής νέφωσης και της ομίχλης  δεν   κατέστη εφικτός ο εντοπισμός ούτε του αεροσκάφους ούτε του πιλότου .

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας ,Δημήτρης Μαυρογιώργος ανέφερε ότι οι  ομάδες έρευνας  σήμερα "χτένισαν"   από τις 7 το πρωί από τη πλευρά του Μιτσικελίου και από την μπροστινή πλευρά του Ανατολικού Ζαγορίου αλλά και προς την περιοχή των Ιωαννίνων .

Σημειώνεται ότι  Ιρακινοί φίλοι και εθελοντές από την ίδια σχολή   που φοιτούσε ο 32χρονος ήρθαν από την Κοζάνη  προκειμένου  να συνδράμουν και αυτοί στις έρευνες .


οι οποίες  θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]