Ιωάννινα:Αλλοδαποί "τρύπωσαν" στο διαμέρισμά της ....Κρύφτηκαν στον ακάλυπτο ....Τους τσάκωσαν με τα κλεμμένα χρυσαφικά


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων 


Βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τα χρυσαφικά που είχαν αφαιρέσει 


Οι άμεσες και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στη σύλληψη χθες (26-02-2021) βράδυ δύο αλλοδαπών, που είχαν εισέλθει με διάρρηξη μπαλκονόπορτας σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.   

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη ατόμων στο διαμέρισμα, ενώ η ένοικος απουσίαζε. 

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των προαναφερόμενων υπηρεσιών, όπου διαπίστωσαν την παρουσία ατόμων στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, τα οποία τράπηκαν σε φυγή. 

Ύστερα από επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους κατηγορούμενους λίγα λεπτά αργότερα στην ευρύτερη περιοχή. 

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών που είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, που ενεργεί την προανάκριση, είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες υποθέσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]