Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας για την Παγκόσμιά Ημέρα κατά του Καρκίνου


 Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Μια ημέρα σαν αυτή όλοι μας θυμόμαστε αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε χάσει, αλλά και δικούς μας ανθρώπους που πολέμησαν με την επάρατη νόσο και βγήκαν νικητές. Αυτή η διελκυστίνδα μεταξύ θανάτου και ζωής, μας κάνει να κατανοούμε ότι η συμμετοχή όλων μας  τόσο στον αγώνα για την αντιμετώπιση της νόσου, όσο και στην έγκαιρη διάγνωση της, είναι η σημαντικότερη συμβουλή μας στον αγώνα κατά του Καρκίνου.


 Πέρυσι η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και το Παράρτημα της στο Καναλάκι σε συνεργασία με τον Δήμο Πάργας προχώρησε σε προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. Εφέτος προσπαθούμε σε συνεργασία με φορείς να διευρύνουμε την γκάμα τον εξετάσεων που θα είναι διαθέσιμες στους δημότες μας, μόλις οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας μας το επιτρέψουν.


Είμαστε δίπλα σε κάθε συνδημότη που μας έχει ανάγκη και πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι αξίζει να αντιμετωπίζουμε τους ασθενείς με σεβασμό και  αξιοπρέπεια, στον αγώνα που δίνουν αυτοί και οι οικογένειες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]