Συντάξεις, επιδόματα, παροχές: Τι καταβάλλεται και σε ποιους αυτή την εβδομάδα

 


Μπαράζ πληρωμών αρχίζει αυτή την εβδομάδα, καθώς το καλεντάρι περιλαμβάνει καταβολές συντάξεων, επιδομάτων και άλλων παροχών. Τo enikonomia.gr δίνει αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες πληρωμών και τη λίστα των δικαιούχων. Από αύριο, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και έως την Παρασκευή ο e-ΕΦΚΑ θα πληρώσει τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου 2021 για όλα τα πρώην Ταμεία. Όπως συμβαίνει όλους αυτούς τους μήνες οι συντάξεις θα πληρωθούν με βάση τον ΑΜΚΑ των δικαιούχων. Ειδικότερα:

Aπό το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9, θα καταβληθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη.

Aπό το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8, θα καταβληθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη.

Aπό τους τ. ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη.

Aπό το Δημόσιο, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ σε χιλιάδες πολίτες. Πρόκειται για δικαιούχους μίας σειράς επιδομάτων και παροχών από τον ΟΠΕΚΑ, όπως το Επίδομα Γέννησης, το Επίδομα Ενοικίου και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ). Ειδικά, την Παρασκευή θα πληρωθούν οι δικαιούχοι: Επιδόματος γέννησης, ενοικίου, Στεγαστικής Συνδρομής Ανασφάλιστων υπερηλίκων, Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ), Προνοιακών, Διατροφικών και Αναπηρικών επιδομάτων, Επιδόματος Ομογενών και Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στις αρχές Μαρτίου, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η πληρωμή των επιστημόνων που δικαιούχων ειδική αποζημίωση ύψους 400 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει αίτηση στην πλατφόρμα myBusinessSupport και να έχουν τους ακόλουθους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ):

6910: Νομικές Δραστηριότητες

7111: Αρχιτέκτονες

7112: Μηχανικοί και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών

8621: Γενικά ιατρικά επαγγέλματα

8622: Ειδικά ιατρικά επαγγέλματα

8623: Οδοντιατρικά επαγγέλματα

7500: Κτηνίατροι

6920: Δραστηριότητες λογιστικής και παροχή φορολογικών συμβουλών

7022: Δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών και άλλων συμβουλών διαχείρισης.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος και για το άνοιγμα της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού Α21, η πρώτη δόση του οποίου αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους στις 31 Μαρτίου 2021. Σύνταξη Υπερηλίκων του ν. 1296/1982.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]