Εκδήλωση για τις ενεργειακές κοινότητες στην Ήπειρο


 Η οργάνωση ΗΛΕΚΤΡΑ energy και ο ερευνητικός οργανισμός  P2P Lab σας προσκαλούν σε ανοιχτό διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα «Δημιουργώντας μια Ενεργειακή Κοινότητα στην Ήπειρο» την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα.


Οι Eνεργειακές Kοινότητες είναι συνεταιριστικά σχήματα μέσω των οποίων πολίτες, μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό τομέα, ενδυναμώνουν τις τοπικές τους κοινωνίες και συμμετέχουν ενεργά στην ενεργειακή μετάβαση.

Το εργαστήριο θα παρουσιάσει προτάσεις και ιδέες σχετικά με τη δημιουργία μιας πρότυπης Ενεργειακής Κοινότητας στην Ήπειρο και θα παρέχει πρακτικές πληροφορίες σε πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.  Περισσότερες πληροφορίες: http://electraenergy.coop/epirus_event/


Για εγγραφή:  

https://harvard.zoom.us/meeting/register/tJUvce6prjgqHdzp9W1HPN1ydTGJSKFsXJ9h?fbclid=IwAR2hgcT2rCU0_8mA0NQ-4r5KvPOG44oP_D0IoB94nT-_dkoYMY4sYauxpNM

 


Το εργαστήριο υποστηρίζεται από την ερευνητική ομάδα SmartRue του ΕΜΠ, από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενεργειακών Συνεταιρισμών RESCOOP.EU, από το European Citizen Energy Academy (EUCENA) και από το Distributed Design.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]