Στην ..πρωτοπορία η Δημ.Αρχή Πλιάκου :Ανάθεση στους εργολάβους που κατέθεσαν τη μικρότερη έκπτωση !

 


Τι αναφέρει η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η διοίκηση Πλιάκου με οδηγό της την ψηφοθηρία και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, παραδίδει μαθήματα «οικονομικής διαχείρισης» με αφορμή την κακοκαιρία και τις κατά την κρίση τους κατεπείγουσες έκτακτες ανάγκες από αυτή, αναθέτοντας εργασίες σε όσους καταθέτουν την ακριβότερη οικονομική προσφορά!!!

Συγκεκριμένα: Στις 01-12-2020 η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών δημοσίευσε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ περί συμμετοχής στο Μητρώο Μηχανημάτων του Δήμου Ζίτσας. Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν και υπέβαλλαν οικονομική προσφορά συνολικά ΔΕΚΑ (10) εργολάβοι ανάμεσα στους οποίους και ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Δήμου Ζίτσας εκλεγμένος με την παράταξη του Δημάρχου!!!

Από τις 10 υποβληθείσες προσφορές διαπιστώνεται ότι: η μεγαλύτερη έκπτωση που δόθηκε ήταν ενός εργολάβου με 21%, οι αμέσως επόμενες ήταν δύο εργολάβων με 15% και εν συνεχεία τρεις εργολάβοι έδωσαν έκπτωση 10%, δύο εργολάβοι έδωσαν έκπτωση 5% και τέλος δύο εργολάβοι έδωσαν έκπτωση 2%. Ένας εκ των δύο εργολάβων που έδωσαν τη μικρότερη έκπτωση 2%, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Πλιάκου!!!!!!!

Μετά την υποβολή των προσφορών στις 08-02-2021 με απευθείας ανάθεση του αρμόδιου Αντιδημάρχου και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ανατέθηκε η διενέργεια υπηρεσίας «ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΓΡΑΝΙΤΣΟΠΟΥΛΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΡΙΖΟΥ, ΆΝΩ και ΚΑΤΩ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΛΟΣΣΩΝ & ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΓΑΒΡΙΣΙΩΝ, ΒΛΑΧΑΤΑΝΟΥ, ΒΑΤΑΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΕΚΑΛΗΣ  Δ. ΖΙΤΣΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ» σε 3 από τους 10 εργολάβους που υπέβαλλαν οικονομική προσφορά, όχι όμως στους 3 με τη μεγαλύτερη έκπτωση (21% και 15%)!!!! Η ανάθεση έγινε σε 3 εργολάβους που υπέβαλλαν προσφορά με έκπτωση 10% οι δύο και 5% ο τρίτος!!!! Δηλαδή όχι στους τρεις οικονομικότερους για τον Δήμο, παρακάμπτοντας τελείως αυτούς, αλλά στους επόμενους που κόστισαν περισσότερα χρήματα!!!!!

Μάλιστα ο ένας εκ των τριών στους οποίους ανατέθηκε η παραπάνω υπηρεσία, ο οποίος τυγχάνει αδερφός του εκλεγμένου με την παράταξη του Δημάρχου Δημοτικού Συμβούλου, στην κατάσταση εργασιών που προσκόμισε στον Δήμο ανέγραψε ότι παρείχε υπηρεσίες διαφορετικές από αυτές που οριζόταν με την ανάθεση του Αντιδημάρχου!!!! και συγκεκριμένα εργασίες σάρωσης και απομάκρυνσης χιονιού και πάγου από 07-02 μέχρι και 13-02!!!! Από τις 7 Φεβρουαρίου όμως μέχρι τις 13 αλήθεια είχαμε χιόνι και πάγο στον Δήμο Ζίτσας; Τα φαινόμενα αυτά χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου!!!!

Ποιον κοροϊδεύετε αλήθεια, κύριε Δήμαρχε, εσύ και οι συνεργάτες σου; Με τα χρήματα του Δήμου πελατειακές σχέσεις με απευθείας ανάθεση στους εκλεκτούς που είναι μάλιστα και οι πιο ακριβοί; Και πώς άραγε τυχαίνει οι ακριβότεροι να είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την παράταξη σου; Μάλλον είναι οι πιο ακριβοί γιατί την έχουν σίγουρα εξασφαλισμένη την ανάθεση.

Και στους υπόλοιπους; Τι έχετε να πείτε άραγε; Στους δημότες; Τι λέτε; Να σας πούμε εμείς τι τους λέτε: Εις υγείαν των κορόιδων, κύριε Δήμαρχε, τους λέτε με όσα κάνετε, αποδεικνύοντας ότι είστε Δήμαρχος των ημετέρων και όχι όλων των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]