Ήπειρος:61 παραβάσεις χθες για περιορισμό μετακίνησης λιγότερες για μάσκες Αυξημένη η κίνηση στο μώλο [φωτό]






Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.


Χθες, Κυριακή 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (61.790) έλεγχοι, από τους οποίους οι (6.290) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.393) παραβάσεις και (7) συλλήψεις,


  και ειδικότερα (1.121) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ


Στην Ήπειρο βεβαιώθηκαν   (61)   παραβάσεις   και 10 για μη χρήση μάσκας 

  


Αυξημένη κίνηση   παρατηρήθηκε  χθες   στα Ιωάννινα στην περιοχή του μώλου ,με τον κόσμο παρά τις όχι και τόσο ιδανικές καιρικές συνθήκες να επιλέγει   το αγαπημένο σημείο της πόλης για μία κυριακάτικη βόλτα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα αφού όλοι φορούσαν μάσκα   ενώ εμφανής ήταν  η παρουσία της Αστυνομίας   για  συστάσεις σχετικά με  την τήρηση των αποστάσεων .

Υπενθυμίζεται ότι η Ήπειρος   κατατάσσεται στη ζώνη Α (κίτρινες) περιοχές  του υγειονομικού χάρτη της χώρας  χάρη στη συνέπεια   των κατοίκων  οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ακολουθούν  παρά την εύλογη κούρασή τους  τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό .

Στόχος όλων   θα πρέπει να είναι η παραμονή  της περιοχής  σε αυτό το επίπεδο αφού  ένα ενδεχόμενο πέρασμα στο επίπεδο Β(κόκκινες) περιοχές  θα   φέρει επιπλέον περιοριστικά μέτρα   στη ζωή των πολιτών και  στην οικονομία ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]