ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ


ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρατείνονται οι αναστολές συμβάσεων Μαρτίου - Ποιοι θα λάβουν τα 534 ευρώ

 


Επίδομα 534 ευρώ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν οι εργαζόμενοι που ανήκουν σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν να είναι πληττόμενες ή κλειστές έως τις 31 Μαρτίου λόγω της πανδημίας, όπως αναφέρεται σε σχετική τροπολογία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επίσης επισημαίνεται ότι, το μέτρο αναστολής συμβάσεων εργασίας σε αυτή την περίπτωση εφαρμόζεται σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί έως και τις 31 Ιανουαρίου του 2021.

Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι στο μέτρο αναστολής συμβάσεων εργασίας Φεβρουαρίου είχαν ενταχθεί μόνο οι εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί έως τις 4 Νοεμβρίου του 2020 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα περίπου 300.000 εργαζόμενοι να μην μπορούν να μπουν σε καθεστώς αναστολής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Ο τρόπος δήλωσης των αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Μάρτιο

Σε ότι αφορά τον τρόπο δήλωσης των αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων για τον Μάρτιο επισημαίνεται ότι θα ισχύσει η προαναγγελία δήλωσης της αναστολής, όπως ίσχυε και τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα:

-η προαναγγελία μπορεί να αφορά, είτε αυτοτελή χρονικά διαστήματα εντός του τρέχοντος μήνα, είτε για έως το τέλος του μήνα.

-Σε κάθε περίπτωση, κάθε μεταβολή της προαναγγελθείσας αναστολής συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων προαναγγέλλεται και αυτή, με τη διαδικασία της προσωρινής ανακλήσεως.

-Η προσωρινή ανάκληση επίσης προαναγγέλλεται τουλάχιστον την προηγούμενη μέρα από την έναρξη της μεταβολής.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]