ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:42 μηχανήματα στα ορεινά, στα 50 εκ. το χιόνι Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Κόνιτσα ...Καθαρισμός των δρόμων ενόψει παγετού [φωτό-βίντεο]

 


Μέτσοβο


Σε Κόνιτσα ,Ζαγόρι ,Μέτσοβο   και Πωγώνι έχει πέσει η μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού   και λιγότερη στην περιοχή των Τζουμέρκων .

Οπως είπε μιλώντας στο epirus-tv-news.gr ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ.Δημήτρης Μαυρογιώργος το ύψος του χιονιού στα ορεινά   έχει φτάσει τα 50 εκατοστά !

Ολη τη διάρκεια της νύχτας    42 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους Δήμους  έδωσαν μάχη  ώστε να μην υπάρξει  πρόβλημα στην κυκλοφορία .

Tο πρόβλημα  που υπήρξε στην Κόνιτσα  με την ηλεκτροδότηση  έχει αποκατασταθεί ενώ  συνεχίζεται η   προσπάθεια αποκατάστασης  και της ηλεκτροδότησης που προέκυψε στο Κεντρικό και στο Ανατολικό Ζαγόρι από την πτώση δέντρων σε   καλώδια της ΔΕΗ .

Στα Ιωάννινα   η  ασθενής χιονόπτωση ξεκίνησε στις 5 το πρωί με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 5 εκατοστά  .

Παρόλο που  μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί σφοδρή χιονόπτωση η εικόνα της πόλης έχει χαροποιήσει μικρούς και μεγάλους .

Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Κρύας, η ΔΕΥΑΙ είναι αναγκασμένη να διακόψει την παροχή νερού στην πόλη (στον παλιό Δήμο Ιωαννιτών) για 24 ώρες τουλάχιστον. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ βρίσκονται από το πρωί στην Κρύα και εργάζονται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης. 

Μέριμνα της Περιφέρειας  όπως υπογράμμισε ο κ.Μαυρογιώργος είναι να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι καθώς   θα επικρατήσουν συνθήκες παγετού .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]