ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

....... Διαδικτυακό αντάμωμα σήμερα το βράδυ στο Ανατολικό Ζαγόρι με ήχους και μουσικές !




 Το να προσφέρεις νότες παράδοσης και στιγμές χαράς σε μια τόσο γκρίζα περίοδο είναι πολύ σημαντικό! Το να εισπράττεις την αγάπη και τη στήριξη τόσων ανθρώπων είναι ακόμη σημαντικότερο γιατί έτσι παίρνουμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε και σε άλλες δράσεις!  Έτσι κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το 3ο ταξίδι μας στη μουσική παράδοση του τόπου μας! Αυτή τη φορά θα πάμε στο Ανατολικό Ζαγόρι και θα … συγχρωτιστούμε με μουσικές και ήχους, νότες και μελωδίες με την ελπίδα και συνάμα ευχή να ανταμώσουμε γρήγορα στα πανηγύρια μας! 

   Συνταξιδιώτες μας αυτή τη φορά είναι η Ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα με τον ίδιο στο κλαρίνο και στο τραγούδι, τον Δημήτρη Κωνσταντή στο λαούτο και στο τραγούδι, τον Γιώργο Γκόγκο στο βιολί και τον Διονύση Ζώη στο ντέφι! Συνοδοιπόρος μας κι αυτή τη φορά, και ελπίζουμε κι ευχόμαστε για πολλά ακόμη ταξίδια, ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Παν/μιου Ιωαννίνων κ. Γιώργος Κοκκώνης!

   Το Σάββατο λοιπόν στις 27 του Φλεβάρη από τις 7 μέχρι τις 8:30 μ.μ. συντονιζόμαστε στο Facebook στην live streaming εκπομπή μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης για τους συντελεστές και μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού για όλους με την προσφορά της τεχνολογίας, που υπηρετεί την παράδοση,  διασκεδάζουμε έχοντας στο μυαλό μας και στην καρδιά μας τα πανηγύρια, τα ζιαφέτια, τα γλέντια μας που προσωρινά τα αφήσαμε αλλά που πρώτα ο Θεός θα έρθει η ώρα που θα τα συνεχίσουμε, νικητές της χαράς και της ζωής…

   Με την εκπομπή αυτή ολοκληρώνουμε τον πρώτο θεματικό κύκλο διαδικτυακών εκπομπών και μένουμε συντονισμένοι για τις επόμενες εκπομπές με νέες συνεργασίες, καινούργια αφιερώματα και νέες θεματικές ενότητες! 

   Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους τους μουσικούς που γενναιόδωρα προσέφεραν την αγάπη και το μεράκι τους, τον κ. Γ.Κοκκώνη για την πολύτιμη συμβολή του, τον δάσκαλό μας Γ. Τριφύλλη, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλες κι όλους εσάς που στηρίζετε τις προσπάθειές μας!

Ο πρόεδρος 

Γιώργος Δ. Φούκας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]