ΑΔΕΔΥ Άρτας:Στήριξη του Συλλαλητηρίου των Αγροτών Παρασκευή 12/2

 


Το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας  την Παρασκευή 12/2/2021.

Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις των εργαζόμενων στο Δημόσιο ενώνονται με τη φωνή των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των αλιέων που χρόνια τώρα με αυστηρά μελετημένα βήματα οδηγούνται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και τις ΕΕ, στην καταστροφή και στην εξαθλίωση. Και μαζί τους ο λαός και η χώρα!

Ειδικά σήμερα και μετά από σχεδόν ένα χρόνο σε κατάσταση πανδημίας, με μια εντελώς νεοφιλελεύθερη και βαθιά αντιδραστική και προβληματική διαχείριση της πανδημίας, από την πλευρά της κυβέρνησης της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα: υγεία, παιδεία, εργασία, οικονομία, ελευθερία, οι συνθήκες εργασίας και ζωής για όλο το λαό έχουν χειροτερέψει κατά πολύ. 

Ηκυβέρνηση της ΝΔ χρησιμοποιώντας την πανδημίασαν ευκαιρία, όχι μόνο υλοποιεί το σύνολο της πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα αλλά οχυρώνεται πίσω από την καταστολή και τον αυταρχισμό, επιδιώκοντας ένα γενικό σιωπητήριο στην ελληνική κοινωνία.

Τη ίδια στιγμή που σαρώνει εργασιακά δικαιώματα, δεν θωρακίζει τη δημόσια υγεία, κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση, προωθεί διαρθρωτικές αλλαγές στον χώρο της εκπαίδευσης συνολικά βάζοντας ακόμα περισσότερα εμπόδια για τα παιδιά των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, «σπρώχνει» τους νέους στα ιδιωτικά κολέγια, διαμορφώνει ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας στα Πανεπιστήμια, δεν στηρίζει την εργασία, δημιουργεί στρατιές ανέργων, καταστρέφει το λιανεμπόριο και την εστίαση, οδηγεί την αγροτιά στην εξαθλίωση και την απόγνωση, διαλύοντας πλήρως τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση οι εργαζόμενοι, η νέα γενιά, η φοιτητική νεολαία, οι μαθητές, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες και τα Συνδικάτα θα σταθούμε εμπόδιο.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού Άρτας και καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να έρθουν την Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2021, στις 11:30 το πρωί στην πλατεία Κιλκίς να συναντηθούμε με την μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]