ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σβήστηκε το πρόστιμο των 11.000 € που είχε υποβληθεί στο ζευγάρι των Βορειοηπειρωτών

 



Σβήστηκε το πρόστιμο των 11.000 € που είχε υποβληθεί στο ζευγάρι των Βορειοηπειρωτών!Την επιβεβαίωση έκαναν οι ίδιοι με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε στο ζευγάρι  γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από διάβαση στο Μαυρομάτι ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας. 

Το συμβάν είχε αναρτήσει στα social media o o  π. Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς  και το είχε δημοσιοποιήσει   και  η Νεολαία Βορειοηπειρωτών .

Αναλυτικά ο κ.Παππάς  στην ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυροματίου, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους. Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο όπου πραγματοποίησε εξετάσεις υπό την συνοδεία των αστυνομικών, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους φυλακισμένους.

Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα "ραβασάκι" αξίας 11.000 ευρώ. Απο 5.000 ευρώ για παρaνομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσει PLF."

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ   ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ όπως το δημοσίευσε στο facebook η Νεολαία Βορειοηπειρωτών:

"Μια οδυνηρή περιπέτεια  που είχα εγώ και η σύζυγος μου είχε αίσιο τέλος και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για αυτό κάποιος ανθρώπους. 

Πρωτίστως, ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο  Οικονόμου, που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα μας, έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο και κίνησε τις διαδικασίες για την αφαίρεση των προστίμων. 

Ευχαριστώ τους βουλευτές Βασίλη Γιόγιακα και Άγγελο Συρίγο που ευαισθητοποιήθηκαν και με δική τους πρωτοβουλία συνέβαλαν στην διεκπεραίωση του προβλήματος μας.

Καθοριστικό ρόλο είχε η γνωστοποίηση του θέματος στα μέσα ενημέρωσης και ευχαριστώ για αυτό τον κ. Λεωνίδα Παππά που πρώτος ανέδειξε το θέμα. Για τον ίδιο λόγο ευχαριστώ τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών, το Himara.gr και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωση που πρόβαλαν το θέμα.

 Τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε απ όλα τα μέρη της Ελλάδος μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. 

Στις περίεργες συνθήκες που ζούμε όλοι, η οικογένεια μας ένιωσε πολύ ανθρωπιά και για αυτό είμαστε ευγνώμονες.  

Λεωνίδας Μήτρος – Στέλλα Κώτση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]