ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Παπαθανάσης: Σήμερα θα προτείνουμε να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ - Tι είπε για τα χιονοδρομικά

 


"Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα προτείνει σήμερα να ανοίξουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και οι λαχειοπώλες"όπως προανήγγειλε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων", Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο OPEN.

Όπως είπε σχετικά με το άνοιγμα των κλάδων της οικονομίας, "σήμερα θα προτείνουμε τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που είναι περίπου 3.500 πρακτορεία με 13.000 εργαζόμενους και τους λαχειοπώλες. Σαφώς αυτό θα μπει στο μοντέλο της επιτροπής".

Σε ερώτηση εάν θα προτείνει σήμερα να ανοίξει και άλλος κλάδος πέρα από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ απάντησε "όχι θα ζητήσουμε μόνο και τους λαχειοπώλες οι οποίοι είναι άτομα τα οποία κινούνται στους εξωτερικούς χώρους. Και επαναλαμβάνω , εμείς πρόταση θα κάνουμε .Η επιτροπή θα δώσει τη γνώμη της και θα πάνε όλα στο Πρωθυπουργό για να λάβει τη απόφαση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο άνοιγμα των χιονοδρομικών λέγοντας ότι "δεν πρέπει να χτίζουμε προσδοκίες θα περιμένουμε λοιπόν. Κάθε ημέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία και επειδή η Ελλάδα πάει καλά θα περιμένουμε μέρα τη μέρα. Νομίζω ότι η Επιτροπή έχει παραμέτρους που βάζει στο μοντέλο της. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς πότε θα ανοίξει".

Σε ερώτηση εάν θα επαναφέρει την εισήγηση για τα χιονοδρομικά στις 8 Φεβρουαρίου

απάντησε ότι "δεν είναι μόνο τα χιονοδρομικά είναι και άλλοι κλάδοι της οικονομίας. θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην κάνουμε μπροστά και πίσω. Γι' αυτό δεν μπορώ να σας απαντήσω εάν θα το φέρουμε. Θα πρέπει να δούμε πως εξελίσσεται η υπόθεση της διασποράς του ιού και κατόπιν θα συζητήσουμε .Είναι πολύ νωρίς. Και πρώτα από όλα και πάνω από όλα είχαμε πει ότι βάζουμε την υγεία .Εμείς πάντως έχουμε και τα σχέδια και τους κανόνες για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα πάντα".

Όσον αφορά στο άνοιγμα των φροντιστηρίων, των σχολών οδηγών και την απόφαση για τον κυνήγι είπε ότι "θα πρέπει να τα δούμε σε δεύτερο χρόνο, ας περιμένουμε και αυτήν την εβδομάδα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η κάθε ημέρα έχει μεγάλη σημασία και μετά θα συζητήσουμε". Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο θέμα του ανοίγματος της εστίασης λέγοντας ότι "δεν μπορούμε καθόλου να δούμε τον ορίζοντα της εστίασης .Γιατί να συζητήσουμε για κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το δούμε".

Kαι πρόσθεσε ότι " Μια πιθανή λειτουργία τον Φεβρουάριο δεν είναι προς όφελος τους θα πρέπει να περιμένουμε , ορίζοντα δεν έχουμε. Θα περιμένουμε να δούμε πώς εξελίσσεται η υπόθεση της πανδημίας και μετά θα συζητήσουμε με την επιτροπή την πιθανή ημερομηνία .Πάντως δεν είμαστε κοντά σε αυτό για να είμαστε ειλικρινείς".

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]